info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Najlonska in polipropilenska kolesa in kolesa z ohišjem

Polipropilenska kolesa in kolesa z ohišjem

Polipropilenska kolesa in kolesa z ohišjem

Poliamidna in polipropilenska kolesa iz zelo kakovostne, proti lomu odporne umetne mase. Na gladkih tleh tečejo kolesa zelo lahkotno. Poleg tega pa je za zelo tih tek na voljo serija koles v protihrupni izvedbi z gumijastim vmesnim obročem.

Serije: PPN in PP.

Najlonska kolesa in kolesa z ohišjem

Najlonska kolesa in kolesa z ohišjem

Najlonska kolesa se pogosto uporabljajo v industrijah, kjer je higiena zelo pomembna, npr. v prehrambeni industriji. Najlon je odporen na mnogo agresivnih substanc.

Serije: POW, PO, SPO in GSPO.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.