info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Gume in bandaže

Gume in bandaže

Gume in bandaže

Polne superelastične gume so na voljo z rebrastim in grobim profilom v izvedbi z in brez t.i. roba. Njihovo tiho delovanje vas bo prepričalo pri uporabi na vašem viličarju ali na neravnem terenu. Bandaže najvišje kvalitete so dobavljive z elastično gumo in dvema tipoma poliuretanske obloge (Extrathane ® za počasnejšo in Besthane ® za hitrejšo vožnjo). Na voljo so v izvedbi z ali brez jeklenega obroča za lažje montiranje.

Serije: BSEV, BEV…ZDG, BEV…ZST, BTH, BB.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.