info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

O podjetju

Podjetje STALUS d. o. o. je z več kot 25-letnimi izkušnjami na slovenskem tržišču vodilni ponudnik tekalnih koles in transportnih naprav. Prepoznaven je po svoji kompleksni ponudbi tekalnih koles nemškega proizvajalca Blickle® in transportnih naprav Georg Kramp®, katerih ekskluzivni zastopnik je.

slika

Z vami že 25 let!

Začetki podjetja segajo v leto 1996, ko je bilo podjetje ustanovljeno z namenom, da se slovenskim podjetjem ponudi celovita podpora pri dobavi tekalnih koles in transportnih naprav, zagotovijo najvišja kakovost izdelkov, optimalni dobavni roki in ugodne cene ter na ta način večja produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo poslovnih partnerjev. Skupaj z vami in vašimi željami bomo proučili vaše razvojne specifike, inovativne pristope in zahteve ter vam v sodelovanju s proizvajalcem ponuditi optimalne izdelke / proizvode / storitve za vaše potrebe.

Vizija podjetja

Vizija podjetja

Vizija podjetja je ostati vodilni zastopnik in najboljši ponudnik kvalitetnih transportnih koles in naprav znanih nemških proizvajalcev. S svojim znanjem in storitvami želimo v popolnosti zadovoljiti svoje kupce in končnega potrošnika. Od svojih dobaviteljev zahtevamo stalne izboljšave in najvišjo kakovost izdelkov, s sodobno organizacijo poslovanja pa dosegamo optimalne dobavne roke in ugodne cene. Podjetje STALUS že desetletje uspešno deluje na domačem in tujem trgu, svoje zastopništvo ima v Bosni in Hercegovini. V prihodnje je cilj podjetja širitev tudi na trge vzhodne Evrope.

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo podjetja

Usmerjenost h kupcu je osnovno načelo podjetniškega delovanja podjetja STALUS. Visoki standardi kakovosti proizvodov in storitev so osnova za dolgoročni razvoj podjetja. Od naših dobaviteljev in poslovnih partnerjev pričakujemo in zahtevamo visoko kakovostne izdelke. Temeljne cilje podjetja uresničujemo s pomočjo stalnega strokovnega izobraževanja in z upoštevanjem sposobnosti vseh zaposlenih, ki imajo pred seboj jasen cilj. Vodstvo podjetja v organizaciji ustvarja ustrezna podporna orodja, ki vzpodbujajo učenje, izmenjavo znanja, timsko delo in inovativnost.

STALUS, trgovina, storitve in svetovanje, d. o. o.

Davčna številka: SI71617680

Matična številka: 5832357

TRR: SI56 0208 5003 5369 863 (NLB), SI56 2900 0005 3886 849 (UniCredit)