info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Transportne naprave

gks perfekt logo

Podjetje STALUS je generalni zastopnik za transportne naprave za težke tovore Georg Kramp (GKS), Nemčija, ki se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in varnostjo. Nudimo vam dvigalno in transportno opremo za nosilnosti 200 ton in več. V naši ponudbi boste našli: hidravlične dvigalke, transportne vozičke, hidravlične črpalke (ročne in električne), rotacijske transportne vozičke, robote in specialne transportne naprave po meri. Vsi proizvodi blagovne znamke GKS so izredno vzdržljivi z dolgo življenjsko dobo.

Hidravlicne dvigala

Hidravlične dvigalke

Program hidravličnih dvigalk nemškega proizvajalca GKS-PERFEKT ustreza vsem najvišjim kakovostnim standardom, tako v kakovosti materialov kot tudi v kakovosti same izdelave. Vsi proizvodi blagovne znamke GKS so izredno vzdržljivi z dolgo življenjsko dobo.
gks hydraulische pumpen produktbeschreibung 01 large

Hidravlične črpalke

Ročne in električne hidravlične črpalke omogočajo uporabo različnih dvigalk. To nam omogoča, da s strojem upravlja le en delavec in podvajanje obremenitve (tovora) pri uporabi dveh dvigalk.
Transportni vozicki

Transportni vozički

Transportni vozički za tovor od 3 – 60 ton. Vozički so izredno stabilni, odporni proti krivljenju in izjemno močnih konstrukcij.
Tandemski transportni vozicki

Tandemski transportni vozički

S tandemskimi vozički TL lahko varno premikate dolga in nerodna bremena. Različni tipi koles vozičkov vam omogočajo vožnjo po različnih podlagah, od občutljivih do umazanih tal.
anwendungsbeispiel gks containertfahrwerk f12 c tl12 c

Kontejnerski transportni vozički

Tandemski kontejnerski vozički s podporo na štirih točkah zagotavljajo sigurno povezavo zaradi standardnih ISO-kontejner priključkov. Za nosilnosti od 12 – 40 ton.
Rotacijski transportni vozički

Rotacijski transportni vozički

Rotacijski vozički za premikanje bremen v katerikoli smeri v tesnih prostorih z malo manevrskega prostora. Če uporabnik ali situacija zahtevata, lahko vozičke povežemo z veznim drogom.
Transportni roboti

Transportni roboti

Predstavljamo vam prvi daljinsko voden TRANSPORTNI ROBOT na baterijski pogon V naši ponudbi lahko najdete dva tipa: ROBOT 20 in ROBOT 40, ki sta zasnovana tako, da vam pomagata pri premikanju težkega tovora v notranjih prostorih in proizvodnih linijah.
Transportna oprema za čiste prostore

Transportna oprema za čiste prostore

Segment proizvodov v ponikljani, nerjavni izvedbi za uporabo v čistih prostorih kot so proizvodnja čipov in vezij, živilsko predelovalna industrija, farmacevtska in kemijska industrija.
Specialne transportne naprave

Specialne transportne naprave

Dvigalka z zelo visokim dvigom in dvema tonama nosilnosti.