info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Transportne naprave

gks perfekt logo

Podjetje STALUS je generalni zastopnik za transportne naprave za težke tovore Georg Kramp (GKS), Nemčija, ki se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in varnostjo. Nudimo vam dvigalno in transportno opremo za nosilnosti 200 ton in več. V naši ponudbi boste našli: hidravlične dvigalke, transportne vozičke, hidravlične črpalke (ročne in električne), rotacijske transportne vozičke, robote in specialne transportne naprave po meri.

Hidravlicne dvigala

Hidravlične dvigalke

Program hidravličnih dvigalk nemškega proizvajalca GKS-PERFEKT ustreza vsem najvišjim kakovostnim standardom, tako v kakovosti materialov kot tudi v kakovosti same izdelave. Vsi proizvodi blagovne znamke GKS so izredno vzdržljivi z dolgo življenjsko dobo.
Transportni vozicki

Transportni vozički

Transportni vozički za tovor od 3 – 60 ton. Vozički so izredno stabilni, odporni proti krivljenju in izjemno močnih konstrukcij.
Tandemski transportni vozicki

Tandemski transportni vozički

S tandemskimi vozički TL lahko varno premikate dolga in nerodna bremena. Različni tipi koles vozičkov vam omogočajo vožnjo po različnih podlagah, od občutljivih do umazanih tal.
Rotacijski transportni vozički

Rotacijski transportni vozički

Rotacijski vozički za premikanje bremen v kateri koli smeri v tesnih prostorih z malo manevrskega prostora. Če uporabnik ali situacija zahtevata, lahko vozičke povežemo z veznim drogom.
Hidravlične črpalke

Hidravlične črpalke

Ročne in električne hidravlične črpalke omogočajo uporabo različnih dvigalk. To nam omogoča, da s strojem upravlja le en delavec in podvajanje obremenitve (tovora) pri uporabi dveh dvigalk.
Transportna oprema za čiste prostore

Transportna oprema za čiste prostore

Segment proizvodov v ponikljani, nerjavni izvedbi za uporabo v čistih prostorih kot so proizvodnja čipov in vezij, živilsko predelovalna industrija, farmacevtska in kemijska industrija.
Kontejnerski transportni vozicki

Kontejnerski transportni vozički

Tandemski kontejnerski vozički s podporo na štirih točkah zagotavljajo sigurno povezavo zaradi standardnih ISO-kontejner priključkov. Za nosilnosti od 12 – 40 ton.
Transportni vozički

Transportni vozički z gibljivimi kolesi

Gibljiva kolesa vam z nihanjem omogočajo naklone koles za +/- 10°. Izvrtine na vozičkih vam omogočajo pritrditev vozička na samo breme.
Transportni roboti

Transportni roboti

Predstavljamo vam prvi daljinsko voden TRANSPORTNI ROBOT na baterijski pogon V naši ponudbi lahko najdete dva tipa: ROBOT 20 in ROBOT 40, ki sta zasnovana tako, da vam pomagata pri premikanju težkega tovora v notranjih prostorih in proizvodnih linijah.
Specialne transportne naprave

Specialne transportne naprave

Dvigalka z zelo visokim dvigom in dvema tonama nosilnosti.