info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Inovativne rešitve za premikanje tovora PowerAttack

PowerAttack® je inovativna rešitev za premikanje bremen do 25 ton na pasivnih transportnih vozičkih. Klasična vleka ali potiskanje bremena z viličarjem sedaj ne bo več potrebna, dostopni pa so tudi prostori, kamor viličar ne more.

PowerAttack
V naši ponudbi vam predstavljamo dva različna modela, brezžičnega in ožičenega. Naprava deluje po načinu vzvoda in oprijema. K dobremu oprijemu pripomorejo poliuretanska kolesa, dolžina naprave pa poveča pritisk nanje. Rezultat je vleka ali potisk bremen do 25 ton, odvisno od podlage.
 
Vsako napravo PowerAttack je s priloženim adapterjem možno uporabljati tako na transportnih vozičkih GKS – Georg Kramp, ki so v našem prodajnem programu, kot tudi na transportnih vozičkih proizvajalca Jung.

Modela

Poweattack models

MTC 30 CC Cordless

MTC 30 CC je brezžični PowerAttack®, ki ga poganja 48V Synchro motor z močjo 1kW. Premikanje po stopnjah z regulatorjem v smeri naprej in vzvratno do hitrosti 9m/min. Za primer nezgode je vgrajen gumb za takojšnji izklop.

V paketu sta že vključena dva kosa baterije z močjo 10Ah, izdelana po tehnologiji litijevega polimera. Možno je dvostopenjsko teleskopsko podaljšanje roke za 250 oz. 500mm, kar pripomore k lažjemu premikanju v težjih pogojih. Osnovna dolžina naprave je 1650mm (podaljšana do 2150mm), širina sledi 340mm, skupna teža 75kg.

Način uporabe PowerAttack®-a
Z ročno dvigalko ali večjim dvigalom breme prestavimo na transportne vozičke. Namesto vlečne vrvi ali vlečnega droga na transportni voziček z vijakom in adapterjem pritrdite PowerAttack …in gremo!

Za boljšo predstavo si oglejte spodnje fotografije.

MTC 25 Compact

MTC 25 Compact je ožičeni PowerAttack®, kar pomeni, da je napajanje preko električnega kabla z napetostjo 240V.Na izbiro sta dve elektronsko regulirani hitrosti 0-3,5m/min in 0-9m/min naprej in vzvratno. Standardna osnovna dolžina naprave je 1650mm, ki se s teleskopskim podaljšanjem lahko poveča na 2150mm.Teža naprave je 50kg.

Način uporabe PowerAttack®-a.

Z ročno dvigalko ali večjim dvigalom breme prestavimo na transportne vozičke. Namesto vlečne vrvi ali vlečnega droga na transportni voziček z vijakom in adapterjem pritrdite PowerAttack … in gremo!

Za boljšo predstavo si oglejte spodnje fotografije in predstavitveni video.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.