info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Podloge za delovne prostore ERGOMAT

Podloge EGOMAT izboljšujejo delovne pogoje v suhem in mokrem delovnem okolju. Medicinsko preizkušene pozitivno vplivajo na zdravstveno počutje zaposlenih, še posebej tistih, ki morajo dalj časa stati. Na voljo so v poljubnih velikostih in oblikah.

Logo

Podloge ERGOMAT so zelo elastične tudi po dolgotrajni uporabi, izjemno odporne proti raztrganju, antistatične, ognjevzdržne, elektrostatično prevodne (ESD), odporne proti udarcem, toplotno izolirane pred mrazom, protizdrsne, opremljene z robom, ki preprečuje spotikanje, glede na mesto namestitve (suho ali mokro okolje), dobavljive v različnih izvedbah.

Prednosti za posameznika:

 • visoka zaščita pred drsenjem,
 • zmanjšana obremenitev mišic,
 • zmanjšana možnost pojava krčnih žil in težav s krvnim obtokom,
 • izboljšanje delovnih pogojev.

Finančne prednosti za podjetje:

 • povečana varnost delovnih mest,
 • manjše število bolniških dni delavcev,
 • povečana produktivnost,
 • večji dobiček.

Izdelke ERGOMAT lahko dobite v standardni dimenziji 90 x 60 cm, lahko pa tudi v posebnih oblikah in dimenzijah, čisto po vaših željah.

Podloge ERGOMAT so lahko iz dveh materialov:prosto spenjenega poliuretana (PU) ali nitril kavčuka.

Izbirate lahko med naslednjimi vrstami podlog:

podloge iz poliuretana

Podloge iz poliuretana

Podloge iz poliuretana so zelo elastične tudi po dolgotrajni uporabi, izjemno odporne proti raztrganju, ntistatične, ognjevzdržne, elektrostatično prevodne (ESD), odporne proti udarcem…
Podloge iz nitrila

Podloge iz nitrila

Podloge iz nitrila so zelo elastične tudi po dolgotrajni uporabi, izjemno odporne proti raztrganju, ntistatične, ognjevzdržne, elektrostatično prevodne (ESD), odporne proti udarcem,
Čistilne podloge

Čistilne podloge

Čistilne podloge ERGOMAT omogočajo hiter, enostaven in zanesljiv način čiščenja podplatov čevljev ali drugih predmetov pred vstopom v čist ali sanitarni prostor. Čistilne podloge ERGOMAT bistveno…
Varovalne podloge ERGOMAT

Varovalne podloge

Varovalne podloge ERGOMAT s svojo nedrsečnostjo zagotavljajo varnost v izredno mokrih razmerah in kritičnih okoljih…

Pošljite brezplačno povpraševanje


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.