info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Čistilne podloge

Čistilne podloge ERGOMAT omogočajo hiter, enostaven in zanesljiv način čiščenja podplatov čevljev ali drugih predmetov pred vstopom v čist ali sanitarni prostor. Čistilne podloge ERGOMAT bistveno zmanjšajo prenos umazanije.

ERGOMAT Sticky Mats

ERGOMAT Sticky Mats

OPIS IN LASTNOSTI:

Vsaka »Sticky Mat« je sestavljena iz skupka lepljivih polietilenskih pol, ki na sebi zelo uspešno zadržijo umazanijo in prah na stopalih uslužbencev ali kolesih vozičkov, preden vstopijo v čisti ali kontroliran prostor. Vmesni papir varuje vsako naslednjo polo pred umazanijo prejšnje, vsi listi so oštevilčeni za lažjo kontrolo in pravočasno menjavo ter preprečujejo, da bi se brez potrebe trgalo več listov na enkrat.

BARVA:

Bela, modra

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.