info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Varovalne podloge

Varovalne podloge ERGOMAT s svojo nedrsečnostjo zagotavljajo varnost v izredno mokrih razmerah in kritičnih okoljih.

Super Safe Ergo

Super Safe Ergo

OPIS IN LASTNOSTI:

Konusno oblikovan profil te podloge zmanjša utrujenost s stimulacijo mišičnih aktivnosti in cirkulacije. To je idealna podloga za povsod tam, kjer lahko voda povzroči zdrs druge podlage pod nogami. Anti-mikrobni dodatek prispeva k učinkovitejši uporabnosti v speficičnih in kritičnih (mikro) okoljih kot so zdravstvene ustanove, restavracije in drugi prehrambeni obrati, farmaceutski laboratoriji, obrati farmacevstke predelave in obrati za predelavo hrane in pijače.

GARANCIJA:

3 leta

Super Safe Smooth

Super Safe Smooth

OPIS IN LASTNOSTI:

Ta anti-mikrobna podloga je idealna rešitev za zagotavljanje varne hoje z bosimi nogami, posebno v kopalnicah in tuš kabinah v domovih za ostarele, bolnišnicah, šolah, spalnih objektih, objektih za športno vadbo in drugih podobnih specializiranih ustanovah, kjer je ključna zahteva varnost uporabnikov.

GARANCIJA:

3 leta

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.