info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Kolesa in kolesa z ohišjem s pnevmatiko in iz superelastične polne gume

Kolesa in kolesa z ohišjem s pnevmatiko

Kolesa in kolesa z ohišjem s pnevmatiko

Gibljiva in stabilna kolesa z ohišjem s pnevmatikami za najboljšo zaščito tal. Pnevmatike so na voljo z blok profilom ali žlebastim profilom in so primerne tako za uporabo v prostoru kot zunaj.

Serije: PK, P in PS.

Kolesa iz superelastične polne gume

Kolesa iz superelastične polne gume

Za visoke obremenitve so še posebno primerna kolesa in kolesa z ohišjem za težja bremena z visoko-elastičnimi gumijastimi kolesi. Pri zelo visokih nosilnostih se uporabljajo tako imenovana dvojna kolesa z ohišjem. Za hitrosti do 25 km/h.

Serije: VLE.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.