info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Kolesa in kolesa z ohišjem z gumijasto tekalno oblogo

Kolesa in kolesa z ohišjem s standardno gumo

Kolesa in kolesa z ohišjem s standardno gumo

Kolesa z ohišjem s polno gumo in termoplastična gumijasta kolesa ščitijo tla in delujejo brez hrupa. Uporaba koles s polno gumo je univerzalna. Termoplastična gumijasta kolesa odlikuje minimalni kotalni in obračalni upor.

Serije: TPA, VPP, VE, V, VWPP, VW.

Kolesa in kolesa z ohišjem s premium gumo

Kolesa in kolesa z ohišjem s premium gumo

Kolesa z ohišjem s polno mehko gumo so namenjena za najvišjo udobnost vožnje pri slabih talnih razmerah. Kolesa s polno mehko gumo so odporna proti številnim agresivnim snovem. Možne so hitrosti do 16 km/h.

Serije: RD, POES/ALES, POEV, ALEV, SE, GEV, DS.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.