info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Kompaktna in dvižna kolesa z ohišjem

Kompaktna in dvižna kolesa z ohišjem

Kompaktna in dvižna kolesa z ohišjem

Kompaktna kolesa se ponašajo z nadstandardnimi nosilnostmi pri zelo nizkih vgradnih višinah. Izbirate lahko med enojnimi ali dvojnimi poliamidnimi (trdimi) kolesi in kolesi z gumo ali poliuretansko oblogo za tišje delovanje. Dvižna kolesa so namenjena napravam, kjer je pomembna tako stabilnost kot mobilnost. Dvižne nogice z oblogi iz gume zagotavljajo stabilno oporo pri navedenih nosilnostih. Dvig kolesa je omogočen na več načinov, z ročico na ohišju kolesa, s ključem ali pa ročno.

Serije: HRLK, HRP-POA in HRIG-POA, HRSP-POA in HRSP-GSPO, HRLH-SPO in HRLHD-SPO ter HRLSD.

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.