info@stalus.si

Stopite v stik z nami!

+386 1 5807 824, +386 1 5807 820

Pokličite nas!

Hidravlična dvigalka za sinhrono dviganje Quadro 60

Quadro 60 omogoča enostavno in hitro sinhrono dvigovanje in spuščanje tovora, tudi če je tovor neenakomerno porazdeljen. Sinhrona enota je zasnovana za štiri serijske hidravlične dvigalke tipa V15 / V15EX, kar ima za posledico skupno dvižno silo do 60 ton. Z različnimi višinami je mogoče dvižne naprave individualno nastaviti v želeni položaj s pomočjo nadzorne plošče in nato sinhrono dvigniti. Upravlja se preko električne črpalke z daljinskim upravljanjem. Priključki na dvižne naprave so izvedeni preko 8 m cevnih vodov, ki so naviti na štiri cevne kolute z avtomatskim vlečenjem. K enoti je vključen tudi transportni voziček.

Quadro 60

Quadro 60

Nosilnost pri polni obremenitvi

600 kN (60t)

Delovni tlak (bar)

520 bar

Kompatibilnost

V5 - V15, GKS V5-EX - V15-EX

Hidravlična enota

Električna črpalka PE

Teža (kg)

400 kg

Velikost (mm)

2000 x 800 x 1480 mm

Pošljite brezplačno povpraševanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@stalus.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Stalus d. o. o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.